Ar šventiniai pietūs, ar tiesiog pasibuvimas gamtoje – „grill“ lašišos iešmeliai taps puikiu stalo patiekalu. gana nesudėtingai pagaminamas, o sužavėti bus visi. Iškeptus „grill“ lašišos iešmelius apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.

Gaminimo eiga

* IKI lašišos filė supjaustykite juostelėmis ir pagardinkite aliejumi ir prieskoniais. Išmaišykite ir pamarinuokite apie 30 min.

* Suverkite ant medinių iešmelių ir kepkite ant grilio po 2 min. iš abiejų pusių.

* Į lėkštę dėkite špinatų lapelius, ant jų – iškeptus „grill“ lašišos iešmelius ir apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai