Ingredientai
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
prieskonių mišinio mėsai
1
a. š.
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
petražolių šakelių
keletas
Porcijos: 4
„Grill“ kiaulienos iešmeliai išspręs pietų ar vakarienės klausimą. Vos 30 minučių pamarinavus jau galima kepti mėsą. Iškeptus kiaulienos iešmelius apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.
Gaminimo eiga
* Kiaulienos sprandinę IKI supjaustykite juostelėmis.
* Pagardinkite aliejumi ir prieskoniais, išmaišykite ir pamarinuokite apie 20–30 min.
* Marinuotą kiaulieną suverkite ant iešmelių.
* Grilio groteles patepkite aliejumi.
* Iešmelius kepkite ant grilio po 3–4 min. iš visų pusių.
* Iškeptus iešmelius apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais ir papuoškite petražolių šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai