Ingredientai
baltojo kopūsto
0.3
vnt.
morkos
1
vnt.
medaus ir garstyčių padažo
2
v. š.
malto kumino
žiupsnelis
Kajeno paprikų
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
tarkuoto česnako
1
skiltelė
baltojo vyno acto
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
smulkintų petražolių
1
saujelė
Porcijos: 2
Neveltui „Coleslaw“ salotos taip mėgiamos – paruošti paprasta, o gardu – be galo. Prieš patiekdami į stalą „coleslaw“ salotas palaikykite šaldytuve.
Gaminimo eiga
1. Kopūstą ir morką supjaustykite plonais šiaudeliais.
2. Sumaišykite su likusiais ingredientais ir palaikykite „coleslaw“ salotos šaldytuve bent 30 min. prieš patiekdami.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai