Nors dauguma bulvių plokštainį linkę gaminti savaitgalį, tačiau ir darbo dieną galima pasimėgauti minkštu bei puriu bulviniu patiekalu. Patiekite bulvių plokštainį su grietine ar grietinės spirgučių padažu.

Gaminimo eiga

1. Šoninę paskrudinkite keptuvėje (su alyvuogių aliejumi) kartu su smulkintu svogūnu.

2. Kokteilinėje sutrinkite bulves, pieną, kiaušinius, druską ir pipirus.

3. Į gautą masę įmaišykite kepintą šoninę su svogūnais.

4. Bulvių plokštainį pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių ir kepkite apie valandą 20 minučių, kol paviršius įgaus paauksintą rudą atspalvį.

5. Patiekite bulvių plokštainį su grietine ar spirgučių padažu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai