Jei nėra laiko, gaminkite bulvinius virtinukus su cukinija. Kol virtinukai virs, pakepinsite cukiniją ir beliks truputį patroškinti. Bulvinius virtinukus su cukinija patiekite apibarstę tarkuotu kietuoju sūriu.

Gaminimo eiga

* Bulvinius virtinukus išvirkite pasūdytame vandenyje.

* Cukiniją supjaustykite kubeliais. Svogūnų laiškus susmulkinkite.

* Keptuvėje išlydykite sviestą ir sudėkite smulkintas cukinijas.

* Pagardinkite aitriąja paprika, juodaisiais pipirais ir druska. Išmaišykite.

* Į keptuvę sudėkite išvirtus virtinukus ir gerai išmaišykite.

* Berkite smulkintus svogūnų laiškus ir mėtų lapelius.

* Dėkite į lėkštę ir apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu. Papuoškite keletu mėtų lapelių.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai