Ingredientai
miltų
1
puodelis
kakavos
0.5
puodelio
kepimo miltelių
1
a. š.
rudojo cukraus
3
v. š.
apelsino
1
vnt.
juodojo šokolado
70
g
aliejaus
30
ml
pieno
150
ml
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Visus sausus produktus sumaišykite kartu, įtarkuokite apelsino žievelės ir įspauskite sulčių, sudėkite 50 g išlydyto juodojo šokolado, supilkite pieną ir aliejų. Viską gerai išmaišykite.
2. Gautą masę supilkite į pasirinktas kepimo formas ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 20–25 min.
3. Ant iškeptų pyragėlių dėkite ledus, papuoškite apelsino žievelės juostelėmis, išlydytu juoduoju šokoladu bei aitriųjų paprikų dribsniais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai