Gaminimo eiga

1. Želatinos lapelį užmerkite į vandenį. Braškes sudėkite į indą, dėkite cukrų ir sutrinkite virtuviniu trintuvu iki vientisos konsistencijos.

2. Į prikaistuvį sudėkite zefyrus, 100 ml grietinėlės ir kaitinkite, kol ledai ištirps. Masę supilkite į indą, pilkite trintas braškes ir išmaišykite.

3. 200 ml grietinėlės supilkite į plakiklį ir plakite tol, kol grietinėlė pasidarys standi. Grietinėlę sudėkite į braškių ir ledų masę, dėkite želatinos lapelius ir viską gerai išmaišykite.

4. Į kepimo formą dėkite sausainius, užpilkite braškių bei ledų masę ir dėkite į šaldytuvą 2–3 val.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai