Ingredientai
MANTINGA sluoksniuotos mielinės tešlos lapeliais
0.5
pakuotes
džiovintų abrikosų
1
saujelė
razinų
1
v. š.
džiovintų spanguolių
1
v. š.
varškės
180
g
grietinėlės
80
g
cukraus
3
v. š.
kiaušinio
1
vnt.
cinamono
žiupsnelis
Tereikia vos kelių ingredientų ir bandelės su varške ir džiovintais vaisiais garuos ant jūsų stalo. O skonis – nuostabus! Kepkite bandeles su varške ir džiovintais vaisiais orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.
Gaminimo eiga
* MANTINGA sluoksniuotą mielinę tešlą lapeliais atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.
* Tešlą supjaustykite kvadratais ir subadykite šakute.
* Džiovintus abrikosus susmulkinkite ir sumaišykite su kitais džiovintais vaisiais, varške, grietinėle ir cukrumi. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
* Į tešlos kvadratų vidurį dėkite varškės įdarą, patepkite kiaušinio plakiniu ir užlenkite kampus.
* Patepkite viršų kiaušinio plakiniu ir apibarstykite cinamonu.
* Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai