Ingredientai
miltų (paviršiui pabarstyti)
2
v. š.
MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos
2
lapeliai
kiaušinio
1
vnt.
rikotos
4
v. š.
braškių
4
vnt.
šilauogių
1
saujelė
aviečių
1
saujelė
rudojo cukraus
1
v. š.
mėtos lapelių
keletas
Gaminimo eiga
1. Ant miltais pabarstyto paviršiaus dėkite MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos lapelius. Juos padalinkite pusiau ir supjaustykite trikampiais.
2. Mielinės sluoksniuotos tešlos trikampius dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir trikampių šonus patepkite išplaktu kiaušiniu, o į centrą dėkite rikotą, pjaustytas braškes, šilauoges ir avietes. Pyragėlius pabarstykite ruduoju cukrumi.
3. Skardą dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitę. Kepkite apie 15 min. Iškepus papuoškite mėtos lapeliais.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai