Ingredientai

miltų (paviršiui pabarstyti) 2 v. š.
MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos 2 lapeliai
kiaušinio 1 vnt.
rikotos 4 v. š.
braškių 4 vnt.
šilauogių 1 saujelė
aviečių 1 saujelė
rudojo cukraus 1 v. š.
mėtos lapelių keletas

Gaminimo eiga

1. Ant miltais pabarstyto paviršiaus dėkite MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos lapelius. Juos padalinkite pusiau ir supjaustykite trikampiais.

2. Mielinės sluoksniuotos tešlos trikampius dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir trikampių šonus patepkite išplaktu kiaušiniu, o į centrą dėkite rikotą, pjaustytas braškes, šilauoges ir avietes. Pyragėlius pabarstykite ruduoju cukrumi.

3. Skardą dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitę. Kepkite apie 15 min. Iškepus papuoškite mėtos lapeliais.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai