Ingredientai
obuolio
1
vnt.
kiaušinio
1
vnt.
MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos
2
lapeliai
varškės sūrio su kmynais
150
g
cinamono
1
v. š.
rudojo cukraus
1
v. š.
čiobrelio
1
šakelė
Gaminimo eiga
1. Obuolį supjaustykite plonais griežinėliais. Išplakite kiaušinį. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite du pusiau perpjautus MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos lapelius. Ant jų dėkite varškę, obuolius ir patepkite plaktu kiaušiniu. Pabarstykite cinamonu bei ruduoju cukrumi.
2. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 15 min. Ant iškepusių pyragėlių užbarstykite šviežių čiobrelių.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai