Ingredientai

obuolio 1 vnt.
kiaušinio 1 vnt.
MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos 2 lapeliai
varškės sūrio su kmynais 150 g
cinamono 1 v. š.
rudojo cukraus 1 v. š.
čiobrelio 1 šakelė

Gaminimo eiga

1. Obuolį supjaustykite plonais griežinėliais. Išplakite kiaušinį. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite du pusiau perpjautus MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos lapelius. Ant jų dėkite varškę, obuolius ir patepkite plaktu kiaušiniu. Pabarstykite cinamonu bei ruduoju cukrumi.

2. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 15 min. Ant iškepusių pyragėlių užbarstykite šviežių čiobrelių.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai