Jei norite vėsios sriubos, gaminkite baltus šaltibarščius. Vos per 5 minutes turėsite gaivią ir vitaminų gausią sriubą. Papuoškite baltus šaltibarščius stambiai pjaustytu svogūnų laišku.

Gaminimo eiga

* Agurką ir ridikėlius supjaustykite kubeliais. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite.

* Smulkintas daržoves pagardinkite druska.

* Į dubenį supilkite kefyrą, sudėkite smulkintas daržoves ir konservuotas rūgštynes.

* Viską pagardinkite pipirais, smulkintais svogūnų laiškais, citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.

* Papuoškite stambiai pjaustytu svogūnų laišku.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai