Ingredientai

morkos 0.5 vnt.
mažo mėlynojo kopūsto 0.25 vnt.
paprikos 0.25 vnt.
keptos vištienos filė 0.5 vnt.
kalendrų 1 saujelė
terijakio padažo 2 v. š.
sezamų sėklų 1 a. š.

Gaminimo eiga

1. Morką, mėlynąjį kopūstą ir papriką supjaustykite šiaudeliais, vištienos filė ­­– griežinėliais.

2. Ant tortilijos dėkite mėlynuosius kopūstus, kalendras, morkas, paprikas, vištieną. Užpilkite terijakio padažo ir užberkite sezamų sėklų.

3. Tortiliją susukite ir perpjaukite pusiau.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai