Ingredientai

kaparėlių 1 v. š.
avokado 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
bazilikų 1 sauja
alyvuogių aliejaus 2 a. š.
citrinos 0.5 vnt.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Kaparėlius, avokadą, česnaką, druską, pipirus ir bazilikus sutrinkite iki vientisos masės.

2. Sudėkite į dubenėlį, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, užtarkuokite citrinos žievelės, įspauskite sulčių ir užberkite pipirų.

PATARIMAI:

* Puikiai tinka veganams ir ne tik.

* Tinka sumuštiniams.

* Taip pat kaip užtepėlė (padažas), į kurią galima dažyti duonos skrebučius, lazdeles, vaisius ar daržoves.

* Skanu dėti į salotas kaip papildomą kreminį padažą.

* Galima pagardinti makaronus.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai