Ingredientai
kaparėlių
1
v. š.
avokado
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
bazilikų
1
sauja
alyvuogių aliejaus
2
a. š.
citrinos
0.5
vnt.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Kaparėlius, avokadą, česnaką, druską, pipirus ir bazilikus sutrinkite iki vientisos masės.
2. Sudėkite į dubenėlį, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, užtarkuokite citrinos žievelės, įspauskite sulčių ir užberkite pipirų.
PATARIMAI:
* Puikiai tinka veganams ir ne tik.
* Tinka sumuštiniams.
* Taip pat kaip užtepėlė (padažas), į kurią galima dažyti duonos skrebučius, lazdeles, vaisius ar daržoves.
* Skanu dėti į salotas kaip papildomą kreminį padažą.
* Galima pagardinti makaronus.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai