Gaminimo eiga

1. Smidrus perpjaukite pusiau, aitriąją papriką, česnaką supjaustykite griežinėliais.

2. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite aitriąją papriką, česnaką, truputį apkepkite. Tada dėkite smidrus ir pakepkite dar 2–3 min., kol šiek tiek apskrus.

3. Įpilkite šiek tiek vandens, kad apsemtų keptuvės dugną, sudėkite avinžirnius ir pamaišykite. Įdėkite pomidorų pastos, pagardinkite druska ir pipirais. Troškinkite 3–4 min.

4. Sudėkite pjaustytus svogūnų laiškus, viską gerai išmaišykite ir patiekite.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai