Ingredientai
poro
0.5
vnt.
morkos
0.5
vnt.
česnako
2
skiltelės
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
avinžirnių
0.5
vnt.
konservuotų pomidorų
0.5
indelio
druskos
žiupsnelis
maltų saldžiųjų paprikų
žiupsnelis
špinatų
2
saujos
kedrinių pinijų
1
a. š.
Gaminimo eiga
1. Porą supjaustykite griežinėliais, morką perpjaukite išilgai ir supjaustykite griežinėliais, česnaką supjaustykite griežinėliais.
2. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepkite morkas, porus, česnaką ir avinžirnius. Sudėkite konservuotus pomidorus, įberkite druskos, maltų saldžiųjų paprikų. Įdėkite špinatų ir išmaišykite.
3. Užberkite kedrinių pinijų.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai