Ingredientai

poro 0.5 vnt.
morkos 0.5 vnt.
česnako 2 skiltelės
alyvuogių aliejaus 1 v. š.
avinžirnių 0.5 vnt.
konservuotų pomidorų 0.5 indelio
druskos žiupsnelis
maltų saldžiųjų paprikų žiupsnelis
špinatų 2 saujos
kedrinių pinijų 1 a. š.

Gaminimo eiga

1. Porą supjaustykite griežinėliais, morką perpjaukite išilgai ir supjaustykite griežinėliais, česnaką supjaustykite griežinėliais.

2. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepkite morkas, porus, česnaką ir avinžirnius. Sudėkite konservuotus pomidorus, įberkite druskos, maltų saldžiųjų paprikų. Įdėkite špinatų ir išmaišykite.

3. Užberkite kedrinių pinijų.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai