Ingredientai

česnako 2 skiltelės
anties 1 vnt.
alyvuogių aliejaus 1 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
rozmarino 1 šakelė
geltonųjų razinų 1 sauja
tamsiųjų razinų 1 sauja
džiovintų spanguolių 1 sauja
džiovintų abrikosų 1 sauja
vandens 500 ml
čiobrelio 2 šakelės

Gaminimo eiga

1. Česnaką susmulkinkite griežinėliais. Anties sparnelius užlenkite, užpilkite alyvuogių aliejaus, suberkite smulkintus česnakus, užberkite druskos ir juodųjų pipirų, įdėkite rozmarino lapelius. Prieskonius ir aliejų įmasažuokite į antį.

2. Į kepimo skardą įdėkite antį, aplink berkite razinas, spanguoles, džiovintus abrikosus. Įpilkite vandens ir įdėkite čiobrelio šakeles. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 1 val.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai