Ingredientai
ilgavaisio agurko
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
svogūnų laiškų
4
vnt.
maskarponės sūrio
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
citrinos
1
IKI sultenių lapų
0.5
saujos
Gaminimo eiga
1. Daržovių skustuku agurką supjaustykite plonomis, ilgomis juostelėmis. Česnaką, svogūnų laiškus susmulkinkite.
2. Į pasirinktą dubenį dėkite maskarponės sūrį, svogūnų laiškus, česnaką, pagardinkite druska bei pipirais, įtarkuokite citrinos žievelės ir išspauskite pusę citrinos sulčių. Viską gerai išmaišykite.
3. Ant agurko juostelių tepkite maskarponės kremą, dėkite IKI lašišos filė ir sususkite į cilindrus. Patiekite su IKI sultenių lapais, užtarkavę citrinos žievelės.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai