Ingredientai
Tikras rudeniškas užkandis yra duonos riekelės su voveraičių užtepėle. Kreminės tekstūros ir labai kvapni užtepėlė sužavės kiekvieną valgytoją. Užkandžius su voveraičių užtepėle ruoškite tiek kasdieniam, tiek švenčių stalui.
Gaminimo eiga
Į kiek pakaitintą keptuvę suberkite smulkiai pjaustytas voveraites.
Ant voveraičių berkite smulkintą česnaką, viską gardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite.
Tada į keptuvę įdėkite sviesto, šviežio čiobrelio lapelių, kreminio sūrio ir kepdami maišykite, kol gausite vientisą masę.
Voveraičių masę perkelkite į indą ir išmaišykite su smulkintu laiškiniu česnaku.
Itališką duonelę supjaustykite riekelėmis ir pakepkite ant sausos keptuvės iš abiejų pusių.
Ant paskrudintos itališkos duonelės dėkite voveraičių užtepėlės, puoškite smulkintu laiškiniu česnaku ir mėgaukitės nuostabiu užkandžiu.