Iškart norisi patarti – gaminkite varškės beigelius iš didesnio ingredientų kiekio. Nes šie beigeliai tokie skanūs, kad mikliai dings nuo stalo. Valgykite varškės beigelius šiltus, tačiau jie nepraranda skonio ir atvėsę.

Gaminimo eiga

* Į varškę suberkite išsijotus kvietinius miltus, kepimo miltelius, supilkite 2 išplaktus kiaušinius, išmaišykite ir užminkykite tešlą.

* Miltuotomis rankomis iš tešlos suformuokite nedidelius beigelius ir sudėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą.

* Aptepkite kiaušinio plakiniu, apibarstykite sėklomis ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.

* Iškepusius beigelius porą minučių palikite atvėsti ir ragaukite.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai