Ingredientai
Apvalūs vaflių lakštai
90 gabaliukas
Lazdyno riešutai
100 g
Porcijos: 6
Norintiems nesudėtingo, bet nepakartojamo skonio deserto kviečiame pasigaminti vaflių tortą. Tiesiog burnoje tirpstantis desertas visada sulaukia didžiulio pasisekimo. Vaflių tortas puikiai tiks ir švenčių stalui.
Gaminimo eiga
Vaflių lakštą pertepkite karamelizuotu sutirštintu pienu „Rududu“. Uždėkite kitą vaflio lakštą.
Ant viršaus užpilkite saldinto sutirštinto pieno, paskirstykite, ant viršaus uždėkite kitą lakštą. Taip ir formuokite vaflių tortą.
Pagamintą vaflių tortą dėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Vaflių tortą supjaustykite gabaliukais ir kiekvieną jų viena puse pamerkite į ištirpintą juodąjį šokoladą.
Sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, apibarstykite lazdyno riešutais ir dėkite į šaldytuvą 20 minučių, o tada jau galite ragauti.