Ingredientai
Parmos kumpis
10 juostelės
Gražgarstės
1 saujelė
Mocarelos sūris
1 saujelė
Balzaminis acto kremas
1 šlakelis
Porcijos: 3
Kone klasika tapęs ir niekada nenuviliantis yra užkandis su parmos kumpiu. Iš Italijos atkeliavęs receptas greitai prigijo lietuviškoje virtuvėje. Galima drąsiai sakyti, kad užkandis su parmos kumpiu yra vienas populiariausių.
Gaminimo eiga
Ant parmos kumpio juostelių dėkite gražgarsčių, mocarelos sūrio rutuliuką ir susukite.
Suktinuką persmeikite sumuštinio pagaliuku ar dantų krapštuku.
Ant viršaus uždėkite mocarelos sūrio rutuliuką.
Sudėkite užkandžius į lėkštę, pašlakstykite balzaminio acto kremu ir neškite į stalą.