Šitaip paruošti lašišos kroketai gali būti valgomi ir kaip pagrindinis patiekalas, ir kaip užkandis. Iš išorės traškūs, o viduje minkšti – šie žuvies gabaliukai abejingų nepalieka. Lašišos kroketai gardūs ir karšti, ir atvėsę.

Gaminimo eiga

* Pašalinkite lašišos odą ir žuvį supjaustykite gabaliukais.

* Kiaušinius išplakite ir šiame plakinyje pamirkykite žuvies gabaliukus, o tada apvoliokite juos kukurūzų dribsnių, manų kruopų ir druskos mišinyje.

* Puode įkaitinkite aliejų iki 180 laipsnių ir virkite lašišos gabaliukus 3 minutes. Ištraukę iš aliejaus perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.

* Patiekite lašišos kroketus su majonezu.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai