Ar gali būti vasariškesnis patiekalas nei kepta lašiša su daržovėmis. Lengvas, nekaloringas – tokiu patiekalu galima mėgautis ir vakare. Valgykite keptą lašišą vos iškeptą.

Gaminimo eiga

* Iš kepimo popieriaus lakšto pagaminkite indelį – lyg kišenę, šonus suriškite (žiūrėkite video).

* Į jo vidų dėkite porą baklažano juostelių, pusę pankolio, pašlakstykite aliejumi, pabarstykite druska.

* Ant viršaus uždėkite „Iki“ „Grill party“ lašišos filė svogūnų ir krapų marinate.

* Uždėkite čiobrelio šakelių, citrinos griežinėlių, perkelkite į skardą ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.

* Iškepusį patiekalą apibarstykite kapotais laiškiniais svogūnais, išspauskite citrinos ir skanaukite.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai