Jei norite ypatingo skonio duonos, kepkite duonelę su čederio sūriu. Darbas truks porą minučių, iškepsite vos per tris. Ar gali būti geresnis būdas duonelei pasigaminti!

Gaminimo eiga

* Inde miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir graikišku jogurtu, išminkykite.

* Padalinkite tešlą į keturias dalis. Kiekvieną jų dėkite ant miltuoto paviršiaus ir iškočiokite lakštą.

* Ant jo užtarkuokite čederio sūrio, blyną sulankstykite į vokelį ir vėl pakočiokite, kol gausite kelių milimetrų storio lakštą.

* Jį dėkite į sausą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių, kol duonelė taps rudai auksinės spalvos.

* Duonelę skanu valgyti vieną, o taip pat galima panaudoti kaip pitą ir įdaryti daržovėmis, kumpiu ar kitais norimais ingredientais.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai