Jei svarstote, ką pagaminti desertui, kepkite cinamoninį keksą. Pagaminti itin paprasta, o minkštutis keksas nustebins purumu ir kvapnumu. Iškepusį cinamoninį keksą apibarstykite cukraus pudra.

Gaminimo eiga

* Kiaušinius išsukite su cukrumi.

* Į kiaušinių masę įsijokite miltus, kepimo miltelius, kakavą ir viską išmaišykite.

* Įpilkite pieno, rapsų aliejaus ir išmaišykite iki vientisos masės.

* Suberkite skrudintas kokosų drožles, išmaišykite.

* Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje 40 minučių.

* Apibarstykite cinamoninį keksą cukraus pudra, pjaukite ir vaišinkite.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai