Išskirtinio skonio šis burgeris su šamo filė gabaliukais. Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks demonstruoja, kaip pasigaminti tokį užkandį, kuris taps tikra vakarėlio pažiba. Valgykite burgerį su šamo filė, kol karštas.

Gaminimo eiga

* „Iki“ šamo filė „Grill party“ gabalėlius kepkite ant grilio – iš visų pusių.

* „Iki“ „Grill party“ mėsainių bandeles taip pat apkepkite ant grilio.

* Svogūną sutarkuokite plonais griežinėliais, agurką – juostelėmis.

* Mėsainio bandelę apliekite „Iki“ „Grill party“ kečupu, uždėkite salotos lapelių, šamo filė gabaliukų, pašlakstykite natūraliu jogurtu.

* Ant viršaus dėkite svogūno griežinėlių, agurko juostelių su druska ir pipirais, uždėkite bandelės viršutinę dalį ir persmeikite burgerį mediniu pagaliukus su citrinos griežinėliu. Metas gardžiuotis.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai