Ingredientai
Baltasis šokoladas
400 g
Migdolai
1 saujelė
Graikiniai riešutai
1 saujelė
Džiovintos spanguolės
1 saujelė
Aguonos
10 g
Maltas cinamonas
1 žiupsnelis
Porcijos: 4
Šis baltojo šokolado desertas itin patiks tiems, kas mėgsta rankų darbo gardumynus. Pagaminama itin lengvai, tik reikės lukterėti, kol sustings. Baltojo šokolado desertas tiks švenčių stalui, iškylai ar įsidėti į pietų dėžutę.
Gaminimo eiga
Baltąjį šokoladą ištirpinkite virš garų vonelės ir supilkite ant kepimo popieriaus. Išsklaidykite, išlyginkite paviršių.
Šokoladą pabarstykite aguonomis, cinamonu ir smulkintais migdolais, graikiniais riešutais bei džiovintomis spanguolėmis. Perkelkite valandai į šaldiklį.
Gautą desertą laužykite ir neškite į stalą – paragauti norės visi.