Ingredientai
Varškė
500
g
Obuoliai
500
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Malti džiūvėsėliai
1
šaukštas
Cukrus
100
g
Vanilinis cukrus
1
šaukštas
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Miltai
2
šaukštai
Porcijos: 10
Už receptą dėkojame skaitytojai Aistei.
Gaminimo eiga
Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus.
Baltymus išplakite iki standžių putų, trynius išsukite iki purumo su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Varškę pertrinkite šakute ir išmaišykite su tryniais.
Suberkite džiūvėsėlius, miltus, kepimo miltelius ir išmaišykite (geriausia pertrinti iki vientisos masės su elektriniu trintuvu).
Įmaišykite baltymus.
Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite.
Į varškę įmaišykite obuolius.
Gerai išmaišykite ir masę sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
Atsiliepimai