Ingredientai

Finišavo smagus ir skanus kulinarinis konkursas „Mano siurprizas lėkštėje“, vykęs populiariausiame pažinčių portale Draugas.lt. Konkursas ne tik subūrė daugybę kulinarijos mėgėjų, bet ir paskatino dalyvių kūrybiškumą bei fantaziją.

Gaminimo eiga

Portalo Draugas.lt nariai atsiuntė daugybę susižavėjimą, šypseną ir nuostabą keliančių savo kulinarinių šedevrų nuotraukų. O motyvacija dalyvauti buvo tikrai ne maža. Juk pagrindinis prizas - tai brangus daugiafunkcinis, ypač kokybiškas virtuvės kombainas Bosch, kuris palengvina kiekvieno virtuvės šeimininko darbą. Šį prizą laimėjo Eglė Grikšelytė iš Tauragės, kurios atsiųstos nuotraukos reitingas buvo aukščiausias.

Mergina Motinos dienos proga arbūzą pavertė tikru meno kūriniu: „Mano mama labai mėgsta arbūzus, tad šventės proga nutariau jai įteikti originalią gėlę, padarytą iš arbūzo. Buvau mačiusi, kaip tokią gėlę darė vienas mano draugas, tad pabandžiau ir aš“,– pasakojo konkurso nugalėtoja.

Mergina be galo džiaugėsi laimėtu prizu: „Esu be galo laiminga, o prizas nuostabus!“ Nuo šiol savo virtuvėje ji be vargo galės maišyti, plakti, pjaustyti ir toliau stebinti namiškius nuostabiais valgiais.

Matyt, Grikšelių šeimyną saugo fortūna, o gal ten gyvena puikios kulinarės, nes antroji vieta konkurse atiteko Eglės mamai Elenai Grikšelienei, iškepusiai Velykinį tortą su šokoladiniais kiaušiniais ant viršaus. Už šį gardumyną Elenai atitenka net 30 litrų išskirtinio mineralinio vandens „Borjomi“.

Trečioji vieta atiteko dar vienai nuostabiai kulinarei – Simonai Neverauskaitei iš Kauno rajono, kuri iškepė gaivius avietinius ir šokoladinius keksiukus. Mergina galės pajausti tikrą Rytų dvasią ir pasirinkti patiekalus net iš keturių skirtingų Azijos virtuvių, nes ji laimėjo vakarienę restorane „Soya“.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai