Ingredientai

Jei Zodiako ženklas gali nulemti charakterio bruožus ar drabužių stilių, jis gali pasakyti ir kokį maistą mėgstate. Juk maistas – tai ir spalvos akims, ir gardūs kvapai uoslei.

Gaminimo eiga

AVINAS

Šis Zodiako ženklas mėgsta išbandyti pačius įvairiausius skonius. Jiems patinka ryškaus skonio ir aštrūs patiekalai. Pirmenybę teikia raudoniems, žaliems ir rudiems maisto produktams. Avinus galima pradžiuginti aštriais kiaulienos šonkauliukais, tailandietiškais patiekalais ar sodriu šokolado fondiu.

JAUTIS

Nors šis Zodiako ženklas laikomas itin žemišku, tačiau maistą jis renkasi itin akylai. Jam patinka prabangūs ir gurmaniški patiekalai ir gėrimai. Jaučius galima sužavėti pasiūlius jūros gėrybių su šampano padažu, rizotą su juodaisiais triufeliais ar sūrio su mėlynuoju pelėsiu.

DVYNIAI

Šis Zodiako ženklas mėgsta keliauti ir yra labai smalsus, todėl jam patinka egzotiški patiekalai. Pirmenybę teikia geltoniems, žaliems ir oranžiniams maisto produktams. Dvyniams tikrai patiks pagal Karibų salų receptą kepta žuvis, Maroko virtuvės ar indiški patiekalai.

VĖŽYS

Tai labiausiai prie savo namų prisirišęs Zodiako ženklas. Jam labiausiai patinka vietos tradiciniai patiekalai ir namuose ruoštas maistas. Jis nemėgsta aštraus skonio ar ryškių spalvų maisto produktų, labiausiai tinka kreminė tekstūra ir švelnus skonis. Vėžius sužavėsite, jei pavaišinsite pagal močiutės ar mamos receptą ruoštu patiekalu.

LIŪTAS

Šis Zodiako ženklas dažniausiai būna itin stipri asmenybė, todėl ir maistas jam patinka ne prėska. Jam patinka saulės spalvos maisto produktai - geltoni, raudoni, oranžiniai. Mėgsta aštrius prieskonius ir turtingo skonio patiekalus. Liūtams įtiks Meksikos, Tailando virtuvės patiekalai, kuriuose gausu prieskonių.

MERGELĖ

Pedantišku laikomas Zodiako ženklas itin atidžiai renkasi ir ką dėti į burną. Jam labiau patinka jau gerai žinomi patiekalai, nei išbandyti ką nors nauja. Rinkdamasis maisto produktus visada perskaitys jų sudėtį. Norint Mergelės padaryti siurprizą, verta pasidomėti, ką jos mėgsta ir per daug neeksperimentuoti.

SVARSTYKLĖS

Šis Zodiako ženklas yra kūrybingas, bet tingus. Todėl ir maistas jam patinka tas, kurio nereikia ilgai ruošti. Jis mėgsta puikiai suderintą skonį – maistas neturi būti nei per aštrus, nei per saldus, nei per sūrus. Svarstyklėms patiks patikrinti laiko, klasikiniai patiekalai, kuriuos paruošite jūs.

SKORPIONAS

Šis Zodiako ženklas itin aistringas, todėl į maistą žiūri taip pat rimtai. Jam patinka tamsios ryškios spalvos ir nebijo išbandyti netradicinių, bet labai madingų maisto produktų derinių. Skorpionus nudžiuginsite pasiūlę pavakarieniauti madingame restorane.

ŠAULYS

Šis Zodiako ženklas mėgsta viską, kas dvelkia nuotykiais ir tolimomis kelionėmis. Jei negali keliauti, jis rinksis bent egzotiškus patiekalus. Šauliams tikrai patiks japonų, kinų virtuvė, apsidžiaugs gavę paragauti retų skanėstų.

OŽIARAGIS

Tai praktiškas Zodiako ženklas, kuriam patinka klasikinis skonis ir rudų žemės spalvų maisto produktai. Jis nešvaistys pinigų ir laiko eksperimentams, geriau rinksis tai kas patikrinta. Ožiaragiams patiks klasikinė prancūzų ir italų virtuvė.

VANDENIS

Šis Zodiako ženklas mėgsta gerą kompaniją ir skaniai pavalgyti, tačiau vengia stipriai eksperimentuoti ir nemėgsta itin stiprių skonių. Jis renkasi laiko patikrintus patiekalus su šiek tiek netikėtais akcentais. Vandenius nustebinsite ispanų ir turkų virtuvės patiekalais.

ŽUVYS

Šiam Zodiako ženklui patinka žuvų ir jūros gėrybių patiekalai. Jis neatsisakys gardžios rūkytos ar keptos žuvies, gurmaniškų jūros šukučių ar krevečių užkandos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai