Ingredientai

Laukiate ypatingo svečio ir norite jį pavaišinti pačiu gardžiausiu desertu, bet nežinote, ką mėgsta. Pabandykite išrinkti skanėstą pagal Zodiako ženklą. Skirtingi Zodiako ženklai lemia ne tik charakterį, bet ir skonį.

Gaminimo eiga

AVINAS

Avinai visuomet susirūpinę savo svoriu, todėl nėra linkę mėgautis saldumynais. Nebent jie nekaloringi ir sveiki. Todėl tikrai tiks avižiniai sausainiai be cukraus ar sveikuoliški keksiukai. Taip pat šio Zodiako ženklo atstovai itin mėgsta aštrius pojūčius ir skonius, todėl jei desertui nepagailėsite cinamono, imbiero ar aitriosios paprikos, liksite puikiai įvertinti. Pasiūlykite, pavyzdžiui, juodojo šokolado su aitriąja paprika.

JAUTIS

Jaučiai – tvirtai ant žemės stovintys žmonės, kuriems patinka tradiciniai valgiai. Be to jie niekada neatsisakys skanaus padažo ir itin mėgsta pieno produktus. Šio Zodiako ženklo atstovai su didžiausiu malonumu skanaus duonos ir razinų pudingą ar sūrio pyragą su karameliniu užpilu.

DVYNIAI

Dvyniai labiau gėrisi vaizdu nei skoniu, todėl jiems ypač svarbu, kaip desertas atrodo. Šio Zodiako ženklo atstovai liks sužavėti puošniais uogų desertais, sluoksniuotais pyragėliais ar grakščiais morengais.

VĖŽYS

Vėžiai dievina klampios tekstūros ir turtingo skonio saldumynus. Jei reikėtų rinktis, jie nedvejodami simpatijas atiduotu šokoladui ir šokoladiniams desertams. Jei norite nudžiuginti, iškepkite šokoladinį pudingą.

LIŪTAS

Liūtai itin rūpinasi savo kūno linijomis, todėl renkasi tik lengvus desertus. Jiems saldumo daug nereikia, geriau, jei pyragas ar sausainiai bus oro lengvumo ir turės kartumo ar aštrumo prieskonį. Šio Zodiako ženklo atstovus geriausia vaišinti desertais iš citrusinių vaisių.

MERGELĖ

Mergelėms itin svarbu sveikas gyvenimo būdas, todėl jos be reikalo neužkandžiaus ir nesmaguriaus. Be to, joms saldumynų galėtų ir nebūti – visai jų nepasigestų. Šio Zodiako ženklo atstovams užtektų pasimėgauti ekologišku pieno kokteiliu ar dietiniais riešutų sausainiais.

SVARSTYKLĖS

Svarstyklės viską atiduos už braškinį gardėsi. Joms tiks viskas, kas yra su braškėmis, iš braškių, braškių skonio ar bent rožinės spalvos.

SKORPIONAS

Skorpionai mėgsta išraiškingo skonio ir prabangius desertus. Medaus tortas, tiramisu ar pistacijų ledai. Šio Zodiako ženklo atstovai tikrai įvertins jūsų triūsą virtuvėje ir produktų kokybę.

ŠAULYS

Šauliai nemėgsta labai saldžių desertų. Jau geriau keistoko skonio, nei per saldus. Jiems patinka išbandyti naujus skonius ir egzotiškus vaisius. Tikrai nudžiugs pavaišinti dar neragautu skanumynu. Tačiau jei neturite laiko, jiems pakaks ir greitai iškeptų paprastų keksiukų.

OŽIARAGIS

Ožiaragiai itin vertina namų jaukumą, todėl jiems nėra nieko geriau, nei namuose keptas pyragas ar sausainiai. Dar geriau, jei jų kvapas kaip vaikystėje, keptų mamos.

VANDENIS

Vandeniai domisi naujovėmis ir ne tik technikos ar meno, bet ir maisto. Jiems visiškai neįdomu skanauti įprastus ledus su braškėmis ar obuolių pyragą. Kur kas geriau – paragauti desertą, paruoštą pagal naujai sukurtą receptą ir naują technologiją.

ŽUVYS

Žuvys ne tik rūpinasi savo kūno linijomis ar deserto puošnumu, bet ir sveikata. Joms skaniausi desertai, paruošti iš šviežių vaisių ir uogų. Be to, šio Zodiako ženklo atstovams itin svarbi ekologija.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai