Žirniai

Sėjamasis žirnis (lot. Pisum sativum) – pupinių (Fabaceae) šeimos žirnių (Pisum) genties augalų rūšis.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

56 receptai

Lengvai paruošiamas
50 min.

Žirnių košė

Lengvai paruošiamas
40 min.

Žirnių košė su šonine

Lengvai paruošiamas
40 min.

Saldžiarūgštė WOK kiauliena

Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Šventinė šiupininė

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Į šoninę suvyniota kiaulienos filė

Lengvai paruošiamas
40 min.

Žirnių košė su spirgučiais

Lengvai paruošiamas
50 min.

Žirnių sriuba

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

SOTU: vištienos pyragas

Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Patobulintas žemaitiškas šiupinys

Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Žirnių sriuba, kuri primins vaikystę

Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Žemaitiškas šiupinys

Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminė žirnienė

Reikia pasistengti
40 min.

Aštrus plovas su rūkyta dešra

Lengvai paruošiamas
1 val.

Itališka daržovių sriuba Minestrone

Reikia pasistengti
1 val.

Portugališka paelija

Reikia pasistengti
50 min.

Pavasariškos laukinių ryžių salotos

Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių keksiukai

Reikia pasistengti
1 val.

Perlinė višta su rozmarinu ir sidru

Lengvai paruošiamas

Asia Infusion

Lengvai paruošiamas
1 val.

Žirnienė „Emigranto paguoda“

Įkelti daugiau receptų