Upėtakiai

Margasis upėtakis (lot. Salmo trutta fario, angl. Brown Trout, vok. Bachforelle) – lašišažuvių žuvis, priklausanti lašišinių (Salmonidae) šeimai.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

12 receptai

Kepsninėje keptas upėtakis
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kepsninėje keptas upėtakis

Upėtakio piršteliai sojų marinate
Lengvai paruošiamas
30 min.

Upėtakio piršteliai sojų marinate

Kepsninėje keptas upėtakis
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kepsninėje keptas upėtakis

Keptas upėtakis su žolelėmis ir mandarinais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Keptas upėtakis su žolelėmis ir mandarinais

Upėtakio filė su porais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Upėtakio filė su porais

Grilyje kepta upėtakio filė
Reikia pasistengti
1 val.

Grilyje kepta upėtakio filė

Įkelti daugiau receptų