Apelsinų likeris

Likeris (pranc. liqueur) – stiprus, saldus alkoholinis gėrimas, gaunamas maišant spiritinius gėrimus su įvairiais sirupais, trauktinėmis, vynais, sultimis.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

15 receptai

Kalėdų pliauska
Patyrusiems
1 val.

Kalėdų pliauska

Greitas šokoladinis pyragas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Greitas šokoladinis pyragas

Apelsinų pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Apelsinų pyragas

Tiramisu su avižiniais sausainiais
Reikia pasistengti
30 min.

Tiramisu su avižiniais sausainiais

Kokteilis „Pikų dama“
Lengvai paruošiamas
10 min.

Kokteilis „Pikų dama“

Mėlynių pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

Mėlynių pyragas

Šokoladinis pudingas su riešutais
Reikia pasistengti
1 val.

Šokoladinis pudingas su riešutais

Braškinė Margarita
Lengvai paruošiamas

Braškinė Margarita

Kokteilis „Cosmopolitan“
Lengvai paruošiamas

Kokteilis „Cosmopolitan“

Šokolado ir apelsinų fondiu
Lengvai paruošiamas

Šokolado ir apelsinų fondiu

Įkelti daugiau receptų