Margučiais pripildyto krepšelio aukštis siekia 8.18 m, o plotis tarp lanko – 3,5 m, ilgis – net 7 m. Velykinė dekoracija sveria net 1,5 tonos, o krepšelyje nugulė 40 margučių, kurių kiekvieno ilgis – 1 m.

Andrius Ragovskis, RAnd photo

„Vėl saugiškiai sukūrė reginį ne tik saviems, bet ir visiems, kurie važiuos pro šalį. Tai vietos menininko Rimanto Pilibavičiaus įgyvendinta dar viena idėja. Rimantui talkino seniūnas Arvydas Stonis, Lijana Gatelienė, Vidas Jančauskas, Vidas Mauricas, Rolandas Strauka, Raimondas Sasnauskas, Juozas Kaminskas, Birutė Žilinskienė, Valė Vaznienė, Vladas Dičpetris, Juozas Rimgaila, Alfredas Požėra ir Arūnas Rabačiauskas. Ačiū visiems.

Pasidžiaugti reginiu kviečiame vaikus, mamytes ir močiutes, tėvelius ir senelius, visiems linkėdami smagių šv. Velykų“, – rašoma Saugų seniūnijos Facebook paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)