Danguje jau atsiras pragiedrulių, pasirodys ir saulė. Pirmoje dienos pusėje vietomis, daugiausia ties vakariniais ir šiauriniais šalies rajonais, sulauksime kritulių, vyraus nedidelis sniegas ar šlapdriba.

Vėjas bus nestiprus, nepastovios krypties. Diena dar pakankamai bus vėsi, bet oras vis labiau šils ir temperatūra svyruos tarp 2-7 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio naktį prie Lietuvos priartės atmosferos frontas, kuris pirmiausiai pasieks rytinius šalies rajonus, o vėliau slinks į didesnę Lietuvos dalį. Vėl dangų užklos tankūs ir žemi debesys. Iš jų daugelyje rajonų iškris krituliai: sniegas, šlapdriba, pereinantys į lietų. Vėjas bus šiaurinių krypčių, nestiprus. Naktį vakariniuose rajonuose dar pašals iki 0-3 laipsnių šilumos, o rytinėje Lietuvos pusėje temperatūra išlis teigiama – apie 0-2 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienio dieną kritulių zona daugiausia keliaus per vakarinius šalies rajonus. Ten daug kur iškris šlapdriba, lietus. Šiaurės, šiaurės rytų vėjas sustiprės iki apysmarkio.

Kadangi vakariniuose rajonuose lankysis krituliai, tai ten sušils iki 3-8, o ties rytiniais rajonais bus šilčiau, apie 9-14 laipsnių šilumos.