Rytą dar kai kur Vakarų Lietuvoje matomumą mažins rūkas. Vėjas bus nepastovios krypties, nestiprus. Įdienojus oras sparčiai šils ir temperatūra svyruos tarp 10-15 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio naktį iš vakarų atkeliaujantis šiltasis atmosferos frontas į šalį atneš tankesnius debesis. Kiek labiau jie dangstys šalies vakarinę padangę, o rytuose išliks mažai debesuota. Žymesnių kritulių nesulauksime.

Pūs nestiprus pietryčių, pietų krypties vėjas. Plūstelėjus šiltesniam orui naktį daugelyje rajonų temperatūra išliks teigiama ir nukris iki 0-5 laipsnių šilumos, tik rytiniuose rajonuose vietomis kris vos žemiau nulio.

Ketvirtadienio dieną orai subjurs, bet ne visoje šalyje. Pietrytinė šalies dalis išliks mažiau apniukusi ir sausa, o Šiaurės Vakarų Lietuvoje daug kur palis. Vėjas suksis iš pietvakarių, vakarų, sustiprės iki 7-12 m/s. Įdienojus termometro stulpeliai sparčiai kils ir šilčiausią savaitės dieną rodys 13-18 laipsnių šilumą, tik ties vakariniu šalies pakraščiu bus keliais laipsniais vėsiau.

Artėjant šventiniam savaitgaliui orai malonūs nebus. Išliks kritulių tikimybė, stiprės šiaurinių krypčių vėjas, o šiluma džiugins menkiau.