Pateikiame kelias paprastas puokščių idėjas, kurios tiks tiek Velykoms, tiek pavasariui į namus prišaukti.

Kone populiariausios pavasarinės gėlės tulpės puikiai tiks pavasariškoms nuotaikoms namuose. Šias gėles nesunkiai galite įkomponuoti tarp dar tik sprogstančių medžių šakelių ar kačiukų. Jei norite, kad tokia puokštė tiktų Velykų stalui - pastelinių spalvų tulpes derinkite su baltomis plunksnomis. Tai suteiks puokštei ir puošnumo, ir žaismingumo, ir lengvumo. Tik nepersistenkite, nes kitaip svečiams gali pasirodyti, kad ant stalo nupešėte viščiuką.

Pavasarinės puokštės

Dar vienos itin pavasarinės gėlės - narcizai. Juos taip pat galite komponuoti su lauke rastomis šakelėmis, tam puikiai tiks raudonos sedulos šakos. Jas galite įkomponuoti į puokštę arba aprišti jomis mažą vazonėlį, o jo viršų apdėlioti žaliomis samanomis.

Pavasarinės puokštės

Jei pinigų ant gėlių leisti nenorite, galite tiesiog pamerkti sprogstančiomis medžių šakelėmis. Tiesa, nebijokite pradėjusių žydėti kačiukų - jie taip pat gali suteikti savotiško žavesio medžių šakelių puokštei. Jei norisi, kad puokštė būtų labiau Velykinė - pakabinkite ant jos dekoratyvinių kiaušinių arba šviesių spalvų rankų darbo puošmenų, pavyzdžiui, iš vilnos veltų gėlyčių.

Pavasarinės puokštės

Yra išsigelbėjimas ir nemėgstantiems ryškių spalvų. Galite pasigaminti minimalistinę puokštę derindami baltą, žemės spalvą ir jums patinkančius pastelinius atspalvius. Miške tikrai nesunkiai rasite jūsų puokštei tinkamą šaką, ją gerai išdžiovinę galite nuimti žievę. Įstatykite ją į baltą ąsotį ar vazą, papuoškite keliais dekoratyviniais kiaušiniais ir štai - pavasaris jūsų namuose!

Pavasarinės puokštės

Jei nei viena šių idėjų jums nepatiko, galite tiesiog į baltą ąsotį pamerkti glėbį kačiukų. Tam galite naudoti ir kitus indus, o sugalvoję juos papuošti tikrai neapsiriksite pasirinkdami lininę drobę.

Pavasarinės puokštės
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)