Reikės:

700 g minkštos jautienos,
cukinijos,
po geltoną ir raudoną saldžiąją papriką,
200 g mažų pomidorų,
2 apelsinų,
4 šaukštų aliejaus.

Marinatui: nutarkuota apelsino žievelė ir sultys, šaukštas skysto medaus, druskos, pipirų. Jautieną supjaustyti gabaliukais ir 30 min. laikyti paruoštame marinate. Marinatui sumaišyti visus produktus, užkaitinti, paskui ataušinti.

Cukinijas supjaustyti 1 cm storio griežinėliais, paprikas juostelėmis, apelsinus – skiltelėmis. Mėsą ir apelsinus suverti ant iešmų, aptepti 2 šaukštais aliejaus ir kepti ant žarijų.

Daržoves sudėti į tvirtą foliją, apšlakstyti likusiu aliejumi, pagardinti druska, pipirais ir kepti ant grotelių.

Mėsą patiekti su daržovėmis ir ryžiais.

Skanaus!