Reikės:

150 g rabarbarų;
1 pakelio vanilinio cukraus;
6 šaukštų cukraus;
50 ml apelsinų sulčių;
2 šaukštų citrinų sulčių;
1 šaukštelio krakmolo;
1 pakuotės miltelių vaniliniam pudingui ruošti;
50 ml pieno;
300 g braškių;
½ šaukštelio cinamono.

Rabarbarus nuplauti, nuvalyti, supjaustyti mažais gabalėliais. Sudėti į puodą ir supilti vanilinį cukrų, 2 šaukštus cukraus, apelsinų ir citrinų sultis. Palikti 15 minučių. Tuomet įkaitinti puodą su rabarbarais, sudėti krakmolą ir užvirinti; sumažinti ugnį ir pavirti dar 10 minučių.

Į pieną suberti pudingo miltelius ir 2 šaukštus cukraus. Užvirinti nuolat maišant ir nuimti nuo ugnies, kai masė sutirštės. Atvėsinti. Braškes supjaustyti per pusę. Pabarstyti likusiu cukrumi, palikti susigerti. Sumaišyti su atvėsusiais rabarbarais. Sluoksniais į indelius sudėti braškes, sumaišytas su rabarbarais, ir pudingą.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją