Kur lengviausia nukirsti vaikiną Palangoje? Koks lietuviško svajonių vyro portretas? Kokios pažinties dairytis kurorte – vienai nakčiai, o gal visam gyvenimui? Kiek laiko reikia draugauti iki žingsnio prie altoriaus? Visus atsakymus žino ir be užuolankų rėžia vasaros sostinės svečiai.

Pasimatymai Palangoje – be išimčių vienkartiniai. Toks radijo stoties „M-1“ programų direktoriaus Mindaugo Stasiulio, geriau žinomo kaip Saulėns, verdiktas. Maža to, M. Stasiulis prisipažįsta, kad merginas į lovą verčia siūlydamas karjerą radijuje...

Patarimų, kaip pavergti kurorto mergyčių širdis, negaili ir Italijos klubinės kultūros atstovas Manuel De La Mare. Palaukit... O prie ko čia fyfos ir ryžikės? Nuotaikingą atsakymą siūlo iki raudonumo įkaitusi „Exit“ pajūrio serija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją