Rugpjūčio mėnesį pasirodysiančioje drabužių linijoje “Materiali mergaitė” atsispindės vintažinis Madonnos stilius ir jaunatviškas jos 13-metės dukters Lourdes skonis. Kolekciją sudaro siauri džinsai, trumpos suknelės be petnešėlių, ir žinoma, korsetai. Pirštinės be pirštų, religinės tematikos papuošalai, atraitotos rankovės primena 9-ąjį dešimtmetį, kai Madonna buvo šloves viršūnėje, o orignalūs akiniai ir gėlėtos suknelės atspindi Lourdes stilių.

Nebrangių drabužių, kurių kainos svyruoja nuo 12 ir 40 dolerių, bus galima įsigyti JAV prekybos tinklo “Macy’s” parduotuvėse. Panašu, kad 51-erių metų popžvaigždė siekia ugdyti dukters verslo įgūdžius. Tačiau praeityje ji yra sakiusi, kad norėtų, jog Lourdes, kurios nuotrauka neseniai pirmą kartą papuošė žurnalo viršelį, rengtųsi konservatyviau.

Nepaisant smulkių šeimyninių nesutarimų, akivaizdu, kad Madonna didžiuojasi dukterimi.

“Man atrodo, ši drabužių linija visiškai atspindi jos skonį. Mes mėgstame derinti vilną ar flanelę su nėriniais, arba odą su nėriniais ar dirbtiniais deimantais. Deriname įvairiausius audinius bei moteriškus ir vyriškus aksesuarus”, - dailymail.co.uk sakė dainininkė.

Tai ne pirmas kartas, kai ši dviejų vaikų mama imasi drabužių modeliavimo.

Madonna buvo viena pirmųjų garsenybių, pradėjusi bendradarbiauti su ne dizainerių parduotuvėmis. 2007 m. ji sukūrė kolekciją parduotuvių tinklui “H&M”. Kolekcijoje, kuri buvo apibūdinta kaip “atspindinti amžiną, unikalų ir visada prašmatnų Madonnos stilių”, buvo kimono suknelių, rankinių ir akinių nuo saulės.

Lourdes, dar žinoma Lolos vardu, domisi ne tik mada, bet ir aktoryste. Ji buvo priimta į vieną Niujorko aktorystės mokyklą, kurią išgarsino tokie aktoriai kaip Macaulay Culkinas, Scarlett Johansson ir Sarah Jessica Parker.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją