Verta atkreipti dėmesį į madingas plaukų priežiūros priemones. Remdamiesi natūralumo tendencija, stilistai nepataria perdozuoti želė, putų ar lakų. Jei nusprendėte pasinaudoti plaukų fiksavimo priemone, būtina pasirūpinti, jog jos nebūtų matyti ant plaukų. Sveikas švytėjimas ir natūralumas – visa, ko reikia idealiam vaizdui, rašo nevestushka.ru.

2010 metų pavasario-vasaros sezono favoritai – lygūs sušukavimai. Darome lygų sklastymą be zigzagų arba sušukuojame nuo veido, jokių išsprūdusių garbanėlių – ir tikros ledi šukuosena padaryta. Ryškumo suteiks makiažas, akcentuojantis lūpas arba akis. Beje, griežtos šukuosenos ir drąsaus makiažo kontrastas atrodo labai įspūdingai.

Kita madinga šukuosena – švelnios garbanos. Nedidelės, apvalios, lengvos, vilnijančios garbanos visuomet buvo ir liks viena pačių gražiausių ir nepakeičiamiausių šukuosenų. Variantas: retro stiliaus garbanos. Madinga vintažinė prabanga, primenanti mums praeitų dešimtmečių kino dievaites. Amžino moteriškumo garbanos geriausiai derės su natūraliu makiažu, taip pat dekoratyvia šviesiai rožinių, persikinių ir auksinių tonų kosmetika. Jei laukia vakaro pokylis – galimas ryškus makiažas.

Pavasarį-vasarą labai madingi trumpi kirpimai. Griežtų linijų, įžūlūs, neįtikėtinai seksualūs, jie tiks bet kokio amžiaus moterims. Favoritė – trumpa berniukiška šukuosena. Jos paprastumas pareikalaus minimalių laiko ir energijos sąnaudų, o efektas garantuotas. Beje, madingos tiek tiesių, tiek vilnijančių plaukų trumpos šukuosenos. Dar vienas stilingas variantas – universalaus ilgio „bob“ stiliaus šukuosena.

Aukso vidurio mėgėjos taip pat neliks už šių metų lainerio „Mada“ borto. Specialiai joms stilistai siūlo „vidurinio“ ilgio šukuosenas. Elegantiškas karė, klasikinis ir laipsniškas, asimetriškos ir trapecinės šukuosenos, puošnūs laipteliai – visa tai šiemetinės tendencijos. Ypatingą dėmesį reikėtų atkreipti į koketiškas ir žaismingas sluoksnines šukuosenas. Toks variantas tiks bet kokio tankumo plaukams. Universalūs „plėšyti“ kontūrai suminkštins stambaus veido bruožus, ne tokią aiškią smakro liniją pavers vizualiai išraiškingesne. Laipsniško karė pagalba galima pakoreguoti kaklo ilgį ir net pajaunėti.

Ar naujajame sezone populiarios šukuosenos su kirpčiukais? Vienareikšmiškas atsakymas – taip. Stilistai siūlo tris madingų kirpčiukų variantus: tiesūs, nuo viršugalvio; griežti sušukuoti į šoną; universalūs kirpčiukai, sušukuoti į šonus. Svarbu: kirpčiukus galima turėti su bet kokia šukuosena, tačiau jie patys turėtų būti tik ilgi. Asimetriški ir patrumpinti modeliai nemadingi. „Tiesus“ variantas – tankūs, antakius uždengiantys kirpčiukai. Teks pasinaudoti plaukų tiesinimo priemone. Atskiras sruogas galima paryškinti želė ar vašku. Kirpčiukai nuo viršugalvio – tai visuomet nauja, stilinga ir jaunatviška šukuosena.

Griežtas sušukavimas į šoną tiks tiesių plaukų savininkėms, banguotiems plaukams jis pernelyg problematiškas, kadangi pareikalaus nuolatinio dėmesio. Svarbu: lygumas, blizgesys, linijų aiškumas. Siekite griežtos geometrijos ir elegancijos!

Dar vienas madingas variantas tiks toms, kurios anksčiau neturėjo kirpčiukų. Tinka kone visiems veido tipams, paprasta sušukuoti. Tiesiog laikykite feną taip, kad vėjelis pūstų nuo šaknų iki galiukų, džiovinamos plaukus nuo šono į šoną. Toks nepretenzingas stilius atrodo labai natūraliai ir elegantiškai. Ne veltui daugelis Holivudo žvaigždžių renkasi tokį sušukavimą.

Šiemet, kaip ir anksčiau, madingi natūralūs plaukų atspalviai. Brunetėms stilistai rekomenduoja rinktis šokoladines spalvas, blondinėms – kviečių ir auksinę. Nauja mada – šviesi bet kokių atspalvių spalva iki pat fantastiškų violetinių ar žalsvų. Stilinga: atskiros kirpčiukų sruogos nudažytos originalia spalva.

Nepamirškite aksesuarų: visų įmanomų segtukų, kaspinų ir lankelių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją