Nuotaiką pasufleravo pavadinimas, kurį dizaineriai suteikė savo kolekcijai – „Tamsioji pirmosios meilės pusė“. Jei į šią sąvoką įeina Lolita, M. G. Chiuri ir P. P. Piccioli kurti drabužiai pataiko į dešimtuką. Vieną merginą jie netgi įkalino narve, kad suprastume, jog ji pateko į spąstus.

Paaugliška pshichologinė drama dera prie „tamsiosios pusės” idėjos, kuria jie yra žaidę ir praeityje, tačiau mados kontekste ji ypatinga. Ši kolekcija buvo nukreipta į jaunesnį pirkėją (beje, priekinėse eilėse sėdėjo daug jaunų panelių) ir buvo sąlyginai sėkminga: aukštoji mada „Saulėlydžio“ kartai.

Drabužiai - nuo renginį pradėjusių mažu juodų šilkiniu suknelių iki kaspinėliais puošto trapecijos formos švarkelio iš krepo bei sluoksniuotų suknelių, dekoruotų plunksnelėmis ir nėriniais - pasižymėjo puošnumu. Tačiau merginos nebuvo „cukrinės“ – „tamsioji pusė“ slėpėsi perregimame juodame audinyje, puoštame gėlėmis ir gaubiančiame trumputę suknelę bei lėliškos rausvos suknutės raukiniuose.

Buvo akivaizdu, kad M. G. Chiuri ir P. P. Piccioli atliko namų darbus apie klasikinių drabužių formas, nors suknelės ir labai trumpos. Bet tai menka paguoda „senojo režimo“ gedintiems klientams.

Žemiau - video

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt