Į Palangą atvykstančią DELFI komandą dar miesto prieigose pasitiko skelbimais mojuojančios ir būstus siūlančios Palangos bobutės. Tačiau, ar tikrai svečiams yra svetingi pajūrio kurortai?

Į vieną lankomiausių vasaros pajūrio kurortų DELFI komanda atvažiavo anksčiau, kad iš anksto galėtų aprašyti aktualiausias ir poilsiautojams rūpimas temas: kokie orai laukia žmonių ilgąjį savaitgalį, ar poilsiautojų antplūdžiui pasiruošę vietos verslininkai, kokios butų nuomos kainos bei kokios pramogos laukia į pajūrį atvykusių turistų.

„Labai džiaugiamės išvažiavęs iš Vilniaus, nes pakeisti aplinką yra labai smagu. Laukiame iššūkių bei tikimės parengti kuo daugiau įdomių straipsnių, kurie taikliausiai atspindėtų Palangos veidą bei būtų aktualūs ne tik čia besiilsintiems žmonėms, bet ir visai Lietuvai. Ir labai viliamės, kad orai nesubjurs“, - sakė darbingai nusiteikę naujienų portalo žurnalistai.

Skaitykite DELFI, o mes nuolat fiksuosime lietuviškos vasaros akimirkas Baltijos pajūryje ir pasidalinsime su jumis savo įspūdžiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)