Pristatymas prasidėjo aštuoniomis viršutinės bei apatinės dalies drabužių kombinacijomis, kurios galiausiai buvo padvigubintos ar net patrigubintos. Tiesą pasakius, derinių daugėjo vien dėl to, kad sijoną pakeitė kelnės ar buvo nuimtas puošnus viršutinis sluoksnis.

Tačiau A. Mabille vis tiek įrodė savo. Vargu, ar jo drabužiai skirti kasdieniam vilkėjimui, nors jis tvirtina, kad kūrė drabužius šiuolaikinėms karjeros moterims ir „ypatingoms progoms“. Tad smokingo švarkelį galima derinti su kelnėmis ir kaspinu puošta rožine palaidine iš šilko krepo arba jį vilkėti ant paprastos juodos kokteilinės suknutės. Ilgas vakarinis apsiaustas dera prie juodo golfo ir pūsto nėriniuoto sijono arba juodų cigaretės formos kelnių.

Meistriškumas, kurį dizaineris siekė pabrėžti, akivaizdžiausiai atsispindėjo tiesaus silueto juodoje aksominėje suknelėje su gausiai dekoruota ir karoliukais siuvinėta viršutine dalimi. Jos priekis buvo nubarstytas rožiniais gėlių žiedais, kurie atrodė tarsi gyvi. Tai buvo slapto A. Mabille talento įrodymas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją