Jei jūsų kaklas stambus, o pečiai platūs: pamirškite golfus ir kabančius auskarus. Dėvėkite drabužius su V formos iškirpte, o svarbiausia - nesikūprinkite!

Jei jūsų rankos stambios: niekada nedėvėkite berankovių drabužių, jei mūvite kelnes ar džinsus. Jei norite apnuoginti rankas, rinkitės berankovę suknelę ar sijoną: tokiu atveju visų akys kryps į jūsų kojas, o ne į rankas!

Jei jūsų blauzdos stambios: nesimaukite timpių ir neavėkite aulinukų (o ypač abiejų kartu!). Įsigykite naujus smailianosius aukštakulnius batelius ir blauzdos atrodys kur kas plonesnės.

Jei turite pilvuką: nemūvėkite kelnių ir sijonų su elastiniu ar raišteliais sutraukiamu liemeniu. Ypatingai progai ieškokite A formos ar siauro silueto suknelės. Prigludęs švarkelis su viena eile sagų ir siaurais atlapais atrodys elegantiškai, seksualiai, rafinuotai ir derės prie daugelio drabužių.

Jei riebaliukai susikaupę ant nugaros ir šonų: pirmas dalykas, kurį turite padaryti, tai nusipirkti tinkamus džinsus! Jie neturi būti žemu liemeniu, veržiantys klubus ar vienu dydžiu per maži (net jei tikitės sulieknėti). Niekada nedėkite džinsų į automatinę drabužių džiovyklę.

Jei jūsų plati pėda ir stambios kulkšnys, jokiu būdu neavėkite batelių su aplink kulkšnis vyniojamais raišteliais. Taip pat netiks lygiapadžiai bateliai. Rinkitės tokios pat spalvos kaip pėdkelnės aukštakulnius ir iškart atrodysite aukštesnė, lieknesnė ir gražesnė!

Jei jūsų platūs klubai ir stambios šlaunys: tinkamiausias drabužis - pieštuko silueto sijonas. Apatinę kūno dalį vizualiai sumažins tamsios spalvos ir tiesios linijos. Venkite klosčių ir kišenių. Taip pat nepamirškite, kad mini sijonėliai ir trumpučiai šortai pateisinami tik tuomet, jei jums mažiau nei 25-eri.

Jei turite nemažą užpakaliuką: mūvėkite tamsius elastinius džinsus. Venkite dekoratyvinių detalių (kišenių, baltų siūlių). Ir išbandykite aptempiančius liekninančius apatinius - juos dėvi net Beyonce.

Jei jūsų veidas platus: pasirinkite puresnę šukuosena ir niekada nedarykite skyrimo per vidurį. Suformuokite dailią antakių liniją ir akimirksniu atrodysite lieknesnė!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją