Išmanus sveikatos stebėjimas

„Galaxy Watch4“ turi išskirtinį „BioActive“ jutiklį, kuris užima itin nedaug vietos laikrodžio korpuse, tačiau yra vienas tiksliausių rinkoje. Šis sensorius leis jums stebėti savo kraujospūdžio lygį, aptikti prieširdžių virpėjimus, pamatuoti deguonies kiekį kraujyje. Tuo tarpu kūno sudėjimo nustatymo įrankis padės suprasti savo bendrą sveikatos būklę.

Galaxy Watch4

Galėsite ir nuolat stebėti savo nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas, rinktis tarp daugybės skirtingų treniruočių režimų. Na, o kai ateis laikas pailsėti, su „Galaxy Watch4“ laikrodžiu galėsite matyti savo miego parametrus ir įpročius, netgi aptikti knarkimo garsą.

Galaxy Watch4

Atnaujinta vartotojo patirtis

Kardinaliai atnaujinta „Wear OS“ operacinė sistema su „One UI Watch“ vartotojo aplinka suteiks jums itin sklandžią patirtį. Turėsite ne tik milžinišką programėlių pasirinkimą, bet ir „Bixby Voice“ balso asistentą, valdymą gestais ar besisukančiu rėmeliu. „ Galaxy Watch4“ yra pirmasis išmanusis laikrodis su atnaujinta „Wear OS“ platforma, tad įsigiję šį laikrodį būsite pirmieji, išbandę revoliucinę operacinę sistemą.

Galaxy Watch4

Aukščiausios klasės dizainas ir techniniai sprendimai

„Galaxy Watch4“ turi itin pažangų lustą, kuris yra 20 proc. spartesnis, o jo vaizdo plokštė – net 10 kartų greitesnė nei praeitos kartos luste. Kitaip tariant, sklandžiu laikrodžio veikimu galėsite mėgautis nuolat.

Žinoma, „Galaxy Watch4“ turi ir ypač įspūdingą 450x450 aukštos raiškos ekraną, o net 16GB vidinė atmintis leis jums įsirašyti daugybę aplikacijų, muzikos kūrinių ar nuotraukų, kurių saugumą garantuoja „Samsung Knox“ saugumo platforma.

Galaxy Watch4

Galiausiai, galėsite mėgautis visais eSIM technologijos privalumais, net iki 40 val. tarnaujančia baterija ir tiesiog tobulu dizainu, kuris puikiai tiks tiek sportuojantiems, tiek einantiems į svarbų verslo susitikimą.