Skaičiuoklė parodys, kiek per mėnesį sutaupoma pinigų už elektrą, pakeičiant esamą ar įsigyjant naują LED apšvietimą.

Pasak naujovę pristatančios LED apšvietimo sprendimus siūlančios įmonės „ELMO technologijos” atstovės Neringos Grajauskienės, vartotojai, norintys įsirengti naują LED apšvietimą, nepatirs jokių tiesioginių išlaidų, tam nereiks skirti investicijų, o vėliau, kai apšvietimas atsipirks, galės džiaugtis žymiai sumažėjusiomis sąskaitomis už elektros energiją.

LED apšvietimas yra ne tik pats universaliausias realizuojamų interjero idėjų prasme, bet ir labiausiai taupantis elektros energiją ir eksploatacijos išlaidas. O sutaupytos išlaidos už elektros energiją yra tokios žymios, kad lengvai padengia pačią LED apšvietimo prietaisų kainą. Apšvietimą gausite iškart ir nesumokėję nė euro, o visą kainą padengsite tik vėliau, iš sutaupytų lėšų už elektros energiją įsirengus LED apšvietimą”, - sakė bendrovės atstovė.

„Šiuo projektu siekiame vartotojams parodyti, kad perėjimas prie LED apšvietimo pirmiausia yra ekonomiškas sprendimas”, - teigė N. Grajauskienė.

Bendrovės teigimu, per kiek laiko atsipirks įdiegtas LED apšvietimas ir kiek bus galima sutaupyti jam atsipirkus, reikia skaičiuoti individualiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)