Reikės:

  • 3 vnt. didelių bananų
  • Riešutų sviesto (tepimui)
  • 150 g žemės riešutų (naudojau skrudintus - sūdytus ir maišiau su paprastais)
  • 150 g juodojo šokolado 74%
  • 30 g kokosų aliejaus


Paruošimas:
Riešutus susiberiame į lėkštę. Bananus nusilupame, susipjaustome į tris dalis, ir perpjauname per pusę. Tada tepame riešutų sviestą ant kiekvienos banano puselės, taip užtepame visas puseles. Užteptus bananus dedame į riešutų lėkštę ir šiek tiek prispaudžiame, kad priliptų riešutai. Visus gabaliukus aplipdę riešutais, dedame į šaldytuvą 15 min. Išilydome šokoladą ant garų vonelės ar mikrobangų krosnelėje. Ištraukiame bananus aplipusius riešutais iš šaldytuvo, šakute merkiame į išlyditą šokoladą ir „išmaudome“ juos šokolade. Papuošiame kokosų drožlėmis ar kaip kitaip sugalvojate ir dedame į šaldytuvą bent 30 min. Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją